Според објавата, немилиот настан се случува во скопско училиште.

Станува збор за училиштето „Панајот Гиновски“ во населбата Бутел 2.

„Мила Царовска ШТО Е ОВА знаеш ли?

Каде е ова? Можно ли е да е во Македонија?

Можно е. Снимката е од „Панајот Гиновски“ — основно училиште во населбата Бутел 2, општина Бутел“, пишува во објавата на видеото.