-Со македонски пасоши биле УБИВАНИ ЛУЃЕ и се пренесувало ДРОГА.

Аферата со пасошите не се споредува со ништо друго и е најголема афера во историјата на Република Македонија, па од тие причини раководството на ВМРО-ДПМНЕ ИМА ЗАКАНИ ПО ЖИВОТ – објави Николоски.

Оваа афера е најголемата КРИМИ АФЕРА видена во историјата на Македонија

Оваа афера е најголемата КРИМИ АФЕРА видена во историјата на Македонија

Со македонски пасоши биле УБИВАНИ ЛУЃЕ и се пренесувало ДРОГА.

Аферата со пасошите не се споредува со ништо друго и е најголема афера во историјата на Република Македонија, па од тие причини раководството на ВМРО-ДПМНЕ ИМА ЗАКАНИ ПО ЖИВОТ.

Posted by Aleksandar Nikoloski on Saturday, April 10, 2021