Ќе бидам директен и отворен, многу веројатно е дека Македонија ќе нема струја во текот на зимата. Многу веројатно е дека во Македонија ќе има рестрикции за струја во текот на зимата. И тоа е така не само заради енергетската криза во Европа, туку пред се за неодговорното работење. – посочува Николоски.

Целата изјава можете да ја погледнете на линкот подолу: