Утрово на Радио Лидер, непосредно пред вториот круг на изборите разговаравме со Бранко Ристов од Левица. Со него ја откривме вистината за Левица и за партискиот лидер, Димитар Апасиев.

Претходно, Ристов без образложение беше тргнат од оваа партија. Сите детали ги има на гостувањето!