Прес-конференција на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и Основниот јавен обвинител на ОЈО Скопје Гаврил Бубевски во која ќе обелоденат повеќе детали поврзани со грозморните убиства на 14-годишната Вања Ѓорчевска и 74-годишниот велешанец Панче Жежовски.