-Мојот градоначалник си го знае својот народ. И решава проблеми Мојот градоначалник е од мое маало. Постојано е меѓу народот, добар со сите. Со конкретен план и решенија за проблемите Мојот градоначалник е подготвен за сѐ. Не се случило да не помогне некому Мојот градоначалник си го знае својот народ. И решава проблеми. Се грижи да имаме поквалитетен живот. За зелен и чист град Градоначалникот е наш човек. Домаќин човек и вистински пријател. На крајот на денот, тој секогаш има време за семејството, стои во спотот објавен од лидерот Зоран Заев.