Целосен хаос во главниот град откако невреме го зафати Скопје. Во Општина Бутел граѓаните возат по пешачка патека, непрооден е тамошниот подвозник. Стотици возила се заглавени од поројниот дожд и стојат во место.

Дождот, кој наместа имаше и град направи целосен неред во сообраќајот, па скопјани беа приморани да „измислуваат“ алтернативни патишта како возење по пешачки патеки.

Граѓаните масовно споделуваат видеа, а во продолжение ќе објавиме дел од нив:

Силниот ветер и градот направија штети на земјоделските култури и овошните насади но и