Станува збор за ова видео кое беше објавено на Твитер, а веднаш пристигнаа осуди од корисниците.

На првото видео, се гледа како момчето со нога ја удира девојката, додека пак на второто тој се соочува со случаен минувач кој решил да ја истера правдата.

На второто видео објавено на Твитер, се гледа како „тепачот“ се соочил со случаен минувач и го извлекол подебелиот крај.