Колони возила од македонска страна чекаат за да остварат влез во Република Грција.

Како што може да се забележи од снимките, на граничниот премин „Богородица“ долги колони од рано наутро веќе се формираат за влез кај нашиот јужен сосед.

Во живо, состојбата од граничниот премин „Богородица“ може да ја следите тука.