Ова е моментот за одлука, ве повикувам да споредите.
✅ Кој инвестира во сегашноста и иднината? – #СДСМ
❌ Кој блокира? – ВМРО-ДПМНЕ и Левица
✅ Кој обезбеди членство во НАТО и успешен попис? – СДСМ
❌ Кој беше против Договорот од Преспа, против НАТО и сакаше да блокира попис? – ВМРО-ДПМНЕ и Левица
Ве повикуваме, донесете одлука!
Изберете го најдоброто за вас, за вашата општина, за нашата татковина.
Во недела гласајте за #НАЈДОБРОТО!
#НајдобротоЗаМојатаОпштина, порача Заев.