-Во интернет просторот се појави лажна страница која се претставува како The Coca-Cola Company, би сакале да Ве известиме дека во моментов ние не спроведуваме никакво онлајн истражување. За сите моментални наши активности може да се информирате на Coca-cola.mk., соопштија на Фејсбук од Кока кола.