Утрово во „Еспресо со Златев и Боцевски“ ни гостува адвокатот Драган Пешевски, кој вчера се пријави бесплатно да го брание познатиот македонски пејач Ламбе Алабаковски, кој беше осомничен поради палење на културниот центар „Ванчо Михајлов“ во Битола.

Погледнете ја утринската емисија во живо: