Дали Владата се соочува со мелтдаун? Ова е едно од прашањата кои ќе бидат одговорени во денешната емисија. Погледнете!

Утро со Златев

ДАЛИ ВЛАДАТА СЕ СООЧУВА СО МЕЛТДАУН?
ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ СО АЛЕКСАНДАР НИКОЛОСКИ, ПОТПРЕТСЕДАТЕЛ НА ВМРО-ДПМНЕ

Posted by Радио Лидер on Tuesday, April 27, 2021