Таа во моментов говори пред жителите на Ченто.

Проследете во живо:

Средба со граѓани во Ченто, Гази Баба

Средба со граѓани во Ченто, Гази Баба

#ДанелаЗаСкоје #ЗаМодерноСкопје #БрзоИСигурно

Posted by Danela Arsovska on Thursday, September 30, 2021