Бојан Кордалов е специјалист за односи со јавност и нови медиуми.

Лидер на неделата

Гостин: Бојан Кордалов, специјалист за односи со јавност и нови медиуми

Posted by Радио Лидер on Friday, April 23, 2021

 

Емисијата може да ја слушате на 107.4 Fm или да ја гледате на live stream-от на нашата Фејсбук страница.