Денеска (18.04.2024) во 12:20 часот, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со градоначалникот на општина Охрид, Кирил Пецаков, ќе извршат увид на градежни активности во поранешната касарна во Охрид.

Мицкоски ќе даде изјава за медиуми.

Неговата изјава можете да ја следите во живо во продолжение: