Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска во 12 часот, во просториите на Стопанската Комора за Информатички Технологии – МАСИТ ќе оствари средба со членовите на УО на МАСИТ.

Мицкоски, според најавите на партијата позавршување на средбата ќе даде изјава.