Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски заедно со градоначалникот на општина Штип, Иван Јорданов присуствуваат на отворање на повеќенаменско спортско игралиште во населба Баби.

Настанот, кој е закажан во 12 часот, е во рамки на активноста „Промените се случуваат, секогаш со народот“.

Погледнете ги во живо нивните изјави: