Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска заедно со градоначалникот на општина Карбинци, Виктор Паунов ќе извршат увид на градежни активности во индустриската зона – Таринци, општина Карбинци.

Настанот се одвива во рамките на активноста „Промените се случуваат, секогаш со народот“.

Погледнете ги изјавите на Мицкоски и Паунов во живо: