Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ денеска ќе биде во работна посета на општината Ѓорче Петров.

Од ВМРО-ДПМНЕ истакнуваат дека денеска претседателот на ВМРО-ДПМНЕ проф. д-р. Христијан Мицкоски заедно со градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Стојкоски во рамките на активноста „Промените се случуваат, секогаш со народот“, ќе извршат увид во градежните активности на ул. „Манчу Матак“ во Општина Ѓорче Петров.

Погледнете ги изјавите на Мицкоски и Стојкоски од општина Ѓорче Петров во живо: