Денеска 26.02.2024 година претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски заедно со градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски ќе изврши увид на градежни активности. Во 12:30 часот изјава за медиуми ќе даде Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ, стои во соопштението на партијата.

Во продолжение можете во живо да ја проследите изјавата на Мицкоски: