Првиот ќе се одржи во 16:45 часот во Македонска Каменица, на локација Дом на култура.

На митингот ќе се обрати Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ.

Настанот можете да го следите во живо на линкот во продолжение: