Истиот ќе биде пред општинската зграда, а ќе се обрати членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Владимир Ѓорчев.

Митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Новаци можете да го проследите во живо на следниот линк: