Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и координатор на пратеничката група на оваа партија, Никола Мицевски утрово е гостин на емисијата „Утро со Златев“.

 

Утро со Златев

ОТКРИВМЕ ОД КАДЕ СЕ ПОЈАВИ ПОТРЕБАТА ПРАТЕНИЦИ ЗАБОЛЕНИ ОД КОВИД 19 ДА СЕ ПОЈАВАТ И ДА ГЛАСААТ ВО СОБРАНИЕТО?
ГОСТИН: НИКОЛА МИЦЕВСКИ, КОРДИНАТОР.

Posted by Радио Лидер on Sunday, April 18, 2021