Во ова издание на емисијата „Филибастер“ со Предраг Кукиќ, гостин е пратеникот од редовите на ВМРО ДПМНЕ Миле Лефков, со кого разговараме за актуелните теми, политичката криза во земјава, како и за следните чекори на ВМРО-ДПМНЕ.

ИК на ВМРО ДПМНЕ вечерва ќе расправа за новата фаза од блокадата и за идните чекори.

Погледнете ја емисијата во живо: