Следете ја во живо прес-конференцијата на пратеникот Антонијо Милошоски во продолжение:

Прес конференција

Прес конференција на Антонијо Милошоски: Афера „МАФИЈА“

Posted by ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО on Friday, April 9, 2021