Денеска во 23:00 часот, во просториите на Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ, ќе се одржи прес-конференција за медиуми каде што ќе се објават прелиминарни резултати.

На прес-конференцијата ќе се обрати Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ.