Во Скопје протестот ќе се одржи на три локации: крстосница пред Градска болница, крстосница пред ТЦ Мавровка, крстосница пред НИП Нова Македонија.

Штип кај кружен тек Нама, Велес, ул. 8ми Септември , центарот на градот кај споменикот Кочо Рацин, Кочани ул. Раде Кратовче, веднаш до градскиот плоштад, Прилеп Градска кафана ( зграда Општина Прилеп), булевар Гоце Делчев со улица Прилепски бранители, Струмица ТЦ Глобал во центарот, Кавадарци, раскрсницата кај ООУ Гоце Делчев, Охрид, кружниот тек кај Охридска Банка, Битола раскрсниците на ул. Димитар Илиевски Мурато со ул. Никола Тесла кај Гроздот, Кичево кружен тек кај полицијата на бул. Ослободување.

Протестот можете да го следите во живо на линкот во продолжение