Проследете го подкастот во живо:

Климатските промени ги менуваат болестите – светот пост пандемијата

Гости од „ВОЛСТРИТ ЏУРНАЛ“, Светска Банка, Универзитетот од Лас Вегас за Јавно здравје, а емисијата ја предводи д-р Василевски, консултант во УНИЦЕФ МК.

Posted by Радио Лидер on Saturday, July 24, 2021