Проследете го гостувањето во живо:

Утро со Златев

ОД ЕДНА СТРАНА КРИМИНАЛ НА СЕМЕЈСТВОТО ЗАЕВИ, ОД ДРУГА СТРАНА ИДЕНТИТЕСКО И КУЛТУРНО УНИШТУВАЊЕ ОД СТРАНА НА ЦАРОВСКА- ДАЛИ Е ОВА СЦЕНАРИО ЗА КОНЕЧНО УНИШТУВАЊЕ НА МАКЕДОНИЈА.
РАЗГОВАРАМЕ СО ВЕЛИКА СТОЈКОВА СЕРАФИМОВСКА, ПРАТЕНИК.

Posted by Радио Лидер on Wednesday, May 26, 2021