Според премиерот на овој начин, сите ќе потврдат дека се за трајно решение, во согласност со европските регулативи за државјанство.

Прес Зоран Заев и коалиција Алијанса-Алтернатива

Posted by MИА.mk on Wednesday, March 31, 2021