Николоски го праша Заев дали е честа пракса неговите соработници да одат по бизнисмени заедно со луѓе како Боки 13?

На ова прашање, Заев одговори дека се работи за честа пракса, додавајќи дека неговите луѓе постојано одат по бизнисмени заради вакви инвестиции.