По повод 31 годишнина на УМС на ВМРО-ДПМНЕ – „Визија за победи, шанса за промени“ денеска во 19:30 часот во салата „Марко Цепенков“ – Прилеп ќе се одржи настан.

Од партијата информираат дека обраќање ќе има претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Пред присутните ќе се обрати и претседателот на УМС, Сергеј Попов.