Реакциите биле оправдани, граѓаните во право!

Инспекторите затекнале нелегално складирање на опасен отпад!

Да се истера до крај, не овде да заврши!

Во инбокс добив повеќе локации каде се складира и гори отпад, верувам точно знаете и вие, затоа превземете нешто!

Доста не труете за вие да ги полните сопствените џебови, парите нема да ви го купат здравјето!

Или пак вашите деца не се тука, додека нашите се на инхалатори!?, реагира преку социјалната мрежа на Фејсбук советничката од Град Скопје Марија Андоновска.