Момчето обвини дека полициските службеници го пцуеле и го удирале, а МВР коешто е под водство на Оливер Спасовски тоа сака да го сокрие.

КУРИР дојде до фрапантна аудио снимка од приведувањето на Стефан, каде се слуша како полицаецот безобразно го пцуе на македонски и албански јазик.

Фрапантна аудио снимка од приведувањето на Стефан, полицаецот безобразно го пцуе

Posted by Kurir on Wednesday, June 9, 2021