Голема трагедија му се случила на семејство од Македонија, кое живее во Италија. Бебе паднало од балкон од втора крат во местото Понте Гардена во Италија, објави ilmessaggero.

Четиринаесетмесечното машко бебео паднало од балконот на вториот кат од зградата. Тешко повреденото бебе со хеликоптер било пренесен во болницата во Болцано. Таму лекарите му пружиле прва помош, но повредите биле премногу сериозни, па детето со хеликоптер било транспортирано во Клиничкиот центар во Верона. И покрај сите напори лекарите не успеал да го спасат.

Како што пишуваат италијанските медиуми најверојатно мајката ќе биде обвинета за негрижа зошто дозволила бебето само да биде на терасата.