ЈП „Водовод и канлизација“ – Скопје известува дека денеска од 09:25 часот без вода се корисниците од улица 1 во село Батинци, општина Студеничани.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато поради уличен дефект ф 80 мм на истата улица.

Корисниците ќе бидат без вода од 09:25 часот до санирање на дефектот.