Актелниот предводник на селекцијата до 21 година се очекува да биде нов селектор бидејќи на популарниот Мрме му заврши договорот и се очекува да преземе некој голем европски клуб.

50 годишниот Милевски добро ја познава оваа генерација млади фудбалери со која учествуваше на ЕП до 21 година во 2017 година во Послска.