Марко Арсенијевиќ вети на публиката дека ќе докаже дека зборот „насилство“ не оди со неговото име!

Балканскиот тиктокер опознат како „Арса овде“, наводно ја претепал својата девојка Ника Илчиќ, а сега по повод скандалот се огласи на својот Инстаграм профил и ја откри својата страна на приказната, која јавноста ја чекаше.

Имено, тој преку социјалните мрежи им се обрати на своите фанови и објасни што навистина се случило, а на сите им порача дека на моменти мислел дека изгубил се, но дека се уште ја чека својата правда: