Тој пишува дека дури и ако попишувачите беа вакцинирани пред две недели, тие до 1 април немаа да имаат создадено имунитет.

Неговиот предлог, е пописот да се одложи за 14 мај.

Прочитајте го целиот статус во продолжение:

ДА НЕ СЕ ЛАЖЕМЕ !!!!
И пред две недели да ги вакциниравте сите попишувачи, на 1 Април пак ќе немаат создадено имунитет…

Posted by Bekjarovski Niko on Friday, March 26, 2021