Дали ќе им верувате на црните мантии во чии книги пишува дека земјата е плоча, или на белите мантили одлуката е само Ваша.Ова го вели доктор Беќаровски во пресрет на велигденските празници и повиците на верските лидери.

Останете овие празнични денови НАДВОР на чист воздух, за да не дишете покасно течен кислород внатре.

 

Дали ќе им верувате на црните мантии во чии книги пишува дека земјата е плоча, или на белите мантили одлуката е само…

Posted by Bekjarovski Niko on Thursday, April 29, 2021