Неговиот статус ви го пренесуваме во целост.

Работа на Пендаровски му е да носи пари и РАБОТНИ МЕСТА, а не да се враќа со флоскули од Брисел!

Работата на претседател на една држава со 2 милиони граѓани е да носи НОВИ РАБОТНИ МЕСТА и пари, а не да отпатува за Брисел и да се врати без НИШТО.

Прашањето е кој е економскиот бенефит за македонските граѓани од неговата посета. БЕНЕФИТОТ Е НУЛА. На крајот така се мерат политиките. Политиките се мерат со тоа дали имате или немате подобар живот.

Подобар живот се подразбира тоа да седне човек на железничка станица во Скопје и за час и половина да е во Солун, пишува Николоски.

Работа на Пендаровски му е да носи пари и РАБОТНИ МЕСТА, а не да се враќа со флоскули од Брисел!

Работа на Пендаровски му е да носи пари и РАБОТНИ МЕСТА, а не да се враќа со флоскули од Брисел!

Работата на претседател на една држава со 2 милиони граѓани е да носи НОВИ РАБОТНИ МЕСТА и пари, а не да отпатува за Брисел и да се врати без НИШТО.

Прашањето е кој е економскиот бенефит за македонските граѓани од неговата посета. БЕНЕФИТОТ Е НУЛА. На крајот така се мерат политиките. Политиките се мерат со тоа дали имате или немате подобар живот

Подобар живот се подразбира тоа да седне човек на железничка станица во Скопје и за час и половина да е во Солун.

Posted by Aleksandar Nikoloski on Thursday, April 29, 2021