„ЕВН Македонија“ известува дека денеска без електрична енергија ќе останат корисници во општина Карпош.

Во периодот од 9 до 13 часот корисниците од улицата Стогово, како и дел од корисниците од улицата Козле во општина Карпош, ќе немаат струја.