Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 11.10.2022 година ( Вторник) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од с.Алдини до Солунска Глава ( општина Студеничани ).