Дваесет и двегодишната девојка од Карпош, која ноќеска беше пројавена за исчезната, се вратила дома, кусо соопштува полицијата.

Во Полициската станица Карпош, во 4.30 часот Д.М. (53) од Скопје пријавил дека од домот се оддалечила неговата ќерка Т.М. (22).