Во продолжение ви го пренесуваме статусот на Игор Дурловски.

Утре е денот кога треба да покажеме дека браќата од 27ми Април не се заборавени, напротив, делување, секој на свој начин, се до нивна слобода!

Posted by Igor Durlovski on Saturday, March 20, 2021