Добро, можно ли е секретаркава денес два пати да гласала и плус да се сликала гордо? Луѓето кои ми ја пратија сликата велат дека еднаш гласала во УЗ Васко Карангелески, еднаш во ОО СДДМ Битола.
Јас не сакам да вервам дека е можно, ама еве, оставам можност во лудиот нордистан во кој Лукашенко/Ким Јонг Ун избори се нарекуваат врв на демократија, да се случило и ова, пишува Богдан Илиевски на својот фејсбук профил.

Тој објави фотографии од две различни избирачки места во кои посочената членка на СДСМ уфрла ливче во избирачка кутија. Дали изборната комисија на СДСМ ќе утрди нерегуларности и ќе го поништи гласањето?

Добро, можно ли е секретаркава денес два пати да гласала и плус да се сликала гордо? 🙂 Луѓето кои ми ја пратија сликата…

Posted by Богдан Илиевски on Sunday, March 21, 2021