Македонија е под дебела снежна покривка, затворени патни правци, лавини… Снегот како и обично предизвика застој во сообраќајот на повеќе патишта.

Во продолжение ќе може да видите како изгледа главниот град кога вее снег. Дали снегот ги изненадил градските власти би можеле да процените и сами. Сликите се преземени од Вечер Прес.