Траорни фотографии испратија читателите на Лидер, до нашата редација од  најстрогиот центар на Скопје.

На фотографиите се гледа како  починато лице е покриено со прекривка, а телото на ова место се наоѓа повеќе од еден час.

Засега нема пристигнато ниту една екипа одговорна за вакви случаи