Марко Арнаутовиќ кого македонските навивачи не го паметат по добро покрај фудбалот има и друга страст.

Тој купи дестилерија и прави ракија под своето име наречена „Арнаутовиќ џин“. Ја прави од српски сливи и австриски кајсии.

Марко препорачува овој пијалок да не го мешате со друг алкохол бидејќи може да ви се сврти во главата.

Уживајте во пијалокот и бидете сигурни дека не гори-порачува Марко.